top of page

Inversions en Lloguers de Curta Durada a Andorra: Per què Has d'Actuar Ara?

En temps recents, el panorama immobiliari a Andorra ha experimentat revolts significatius. El Consell General d'Andorra ha adoptat una moratòria que suspèn temporalment la inversió estrangera en immobles, amb l'objectiu principal d'afrontar el desafiament creixent de la falta d'habitatges de lloguer a preus raonables.


alquiler vacacional
Inversión en alquiler vacacional en Andorra


Un Canvi Necessari però Temporal

Aquesta mesura emergent es presenta com una resposta per combatre l'especulació immobiliària que, encara que ha estat una conseqüència no desitjada de legislacions anteriors, ha impactat el mercat d'habitatges. Encara que alguns crítics del sector immobiliari, com el Col·legi d'Agents i Gestors Immobiliaris (AGIA), han expressat preocupacions sobre la "inseguretat jurídica" i l'impacte en les inversions, és fonamental entendre que aquesta moratòria és temporal i molt limitada en el temps, segons la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol.


Per què és crucial actuar ara?

Malgrat la moratòria, la demanda de lloguers de curta durada segueix sent alta a Andorra. La ubicació estratègica i l'encant del país el converteixen en un destí preferit per a turistes i viatgers de negocis. Aquesta demanda crea una excel·lent oportunitat per aquells que busquen invertir en lloguers de curta durada.


A AndBnB, comptem amb un equip especialitzat en el mercat immobiliari andorrà. Aconsellem als nostres clients sobre com es poden preparar adequadament i, d'aquesta manera, estar preparats per actuar tan aviat com finalitzi la moratòria.Per què triar AndBnB?

  1. Coneixement del Mercat: Estem al dia amb totes les tendències, legislacions i oportunitats del mercat immobiliari a Andorra.

  2. Assessorament Personalitzat: Oferim consells adaptats a les necessitats i objectius individuals de cada inversor.

  3. Xarxa de Contactes: Mantenim relacions sòlides amb agents i gestors immobiliaris a Andorra, garantint que els nostres clients tinguin accés a les millors propietats i acords.

Si estàs considerant la possibilitat d'invertir en lloguers de curta durada a Andorra, és vital actuar amb antelació i preparar-te pel moment en què finalitzi la moratòria. A AndBnB, estem aquí per ajudar-te en cada pas del procés i assegurar-nos que aprofitis al màxim la teva inversió.


Conclusió

Encara que hi hagi reptes temporals pel camí, el futur del lloguer de curta durada a Andorra és brillant. No perdis l'oportunitat d'estar un pas endavant. Si estàs disposat a invertir a Andorra, posa't en contacte amb AndBnB com més aviat millor. Estem aquí per guiar-te cap a l'èxit en la teva aventura immobiliària. Parlem aviat!

Comments


bottom of page