top of page

Transformant Propietats Tancades en Inversions Rendibles: Un Cas d'Èxit d'AndBnB

Updated: Apr 24

Presentem el cas d'èxit d'una propietat a Andorra sota la nostra gestió, que demostra com la nostra aproximació innovadora i diligent pot transformar un bé immoble tancat en una inversió rendible en un temps rècord.


Aquesta propietat en particular estava fora del mercat fins al juny de 2023, quan AndBnB en va prendre el control. Aquest mes, generalment considerat com a temporada baixa-mitjana a Andorra, ens va donar un repte que hem afrontat amb entusiasme.


Foto de la propiedad
Foto de la propietat

Davant el rendiment del mercat, que ha generat 509 euros a un preu mitjà de 44,9 euros i una ocupació del 37,8%, la nostra propietat en qüestió ha marcat clarament la diferència. La vam obrir el 8 de juny, i en poc més de tres setmanes, hem aconseguit omplir 21 de les 22 nits disponibles. El que és més impressionant, és que ho hem fet a un preu mitjà de 77 euros, generant uns ingressos bruts de 1.627 euros per aquest mes. Més del triple del que el mercat ha produït!


En només tres setmanes, AndBnB ha generat 3 vegades més del que el mercat ha fet en un mes sencer!

Datos de mercado 1 Hab. Canillo | AirDNA
Dades de mercat 1 Hab. Canillo | AirDNA

L'obtenció d'aquests resultats excepcionals no ha estat una qüestió de casualitat. Hem utilitzat una sèrie d'estratègies precises i ben articulades, totes centrades en la millora de l'atractiu i la visibilitat de la propietat.


Per començar, vam recórrer al nostre equip de fotògrafs professionals per capturar la bellesa i la unicitat de la propietat amb imatges d'alta qualitat, proporcionant així una visió autèntica i seductora del que els hostes podrien gaudir. A més, hem implementat algoritmes avançats per optimitzar els preus, equilibrant eficaçment la competitivitat i la rendibilitat. Hem reescrit la descripció de la propietat per destacar les seves millors característiques i assegurar la seva visibilitat en els motors de cerca gràcies a les tècniques de SEO. Finalment, hem garantit la prominència de la propietat a les plataformes de lloguer de vacances més reconegudes. Aquesta barreja de tàctiques, afegida a la bellesa indiscutible de la propietat, ha resultat ser una combinació guanyadora.


Després de cobrir les despeses operacionals (neteja, manteniment), la comissió d'AndBnB i totes les despeses no operacionals (electricitat, aigua), el resultat final ha estat positiu, fins i tot després de deduir l'import de l'hipoteca.

El rendiment tan notable de la propietat que Airbnb ha promocionat la propietat a la primera pàgina de les propietats millor valorades a Andorra.


Página propiedades mejor valoradas en Airbnb
Pàgina de propietats millor valorades a Airbnb

El propietari de la propietat, sorprès pels resultats obtinguts, ha comentat:


És impressionant el que ha passat. Mai no m'esperava tenir un flux de caixa positiu el primer mes, sobretot començant en temporada baixa

Aquest cas d'èxit il·lustra com AndBnB es compromet a maximitzar els beneficis de les propietats de lloguer a curt termini a Andorra, fins i tot en les circumstàncies més difícils. Si estàs a punt de començar el teu viatge cap a la maximització de la teva inversió, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.


Amb AndBnB, les expectatives se superen.bottom of page